Grafisch Goed Geregeld creeërt websites die gewoon werken. Creatief vormgegeven, gebruikersvriendelijk en gemakkelijk zelf aan te passen. Onze ontwerpers durven tot het randje te gaan wat technisch nog net mogelijk is. Dit geeft ons telkens de kick en kunnen wij u onderscheiden van de rest.

Tot het randje gaan wat technisch nog net mogelijk is

Een website is veel meer dan een standaard template. Het is de etalage van uw bedrijf! Geen 13 in een dozijn, maar een onderscheidend ontwerp. Eén die aansluit bij de huisstijl, gericht is op uw doelgroep, product of dienst. Uiteraard beschikbaar op elk platform of schermgrootte.

Door Responsive Design zorgen wij er voor dat uw website, ongeacht of u deze nu op een laptop of op een smartphone bekijkt, perfect getoond wordt. En wilt u op de smartphone juist relevante informatie als contactgegevens en Google maps als eerste tonen? Geen probleem. 

Heeft u wel eens kritisch naar uw eigen website gekeken? Met behulp van onderstaande 12 vragen kunt u uw eigen website onder de loep nemen. Het geeft het u snel een beeld of u de basis goed op orde hebt.

 

De 12 vragen voor een optimale website

 1. Is de sitestructuur logisch?
 2. Is de navigatie consistent en logisch?
 3. Draagt de vormgeving bij aan het halen van de website doelstellingen?
 4. Zijn de teksten geschreven/herschreven voor het web?
 5. Zijn formulieren beknopt en gebruikersvriendelijk?
 6. Wat is de kwaliteit van de productpagina's?
 7. Is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)?
 8. Is de vormgeving en werking in verschillende browsers correct?
 9. Zijn er duidelijke calls-to-action die de bezoeker aanzetten tot het gewenste gedrag?
 10. Is de propositie duidelijk?
 11. Is de website geoptimaliseerd voor mobiel verkeer, is er een mobiele website?
 12. Logische inzet van social media geregeld?

Bron: Frankwatching

Benieuwd hoe wij u met uw website beter in de markt kunnen zetten? Hoe we bezoekers op een juiste manier door uw website navigeren? Hoe we er voor zorgen dat Google u ook daadwerkelijk weet te vinden?  Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over.